Knapen

Dag stoerste Knapen,


Na een geweldig leuk kamp zijn we blij om jullie terug een jaar mee op avontuur te nemen. De jonge jaren zijn stilaan voorbij en de tijd is aangebroken om stoere Ksa-binken te worden.


Jullie gaan je ook dit jaar moeten bewijzen op het water tijdens onze jaarlijkse vlottentocht, maar dit is maar een klein voorproefje van wat jullie nog allemaal te wachten staat.


Wij hopen natuurlijk dat jullie tijdens de vergaderingen en andere activiteiten er zo vaak mogelijk gaan zijn, maar moest het nu zijn dat je echt heel toevallig er is één keer niet kan zijn gelieve dan een berichtje te sturen naar één van de leiders.


Wij kijken er al enorm naar uit en hopelijk jullie ook.


Groetjes van de allerleukste leiding ooit,
Hans, Olivier & Zinno

Slotbondschouw: KSA BBQ

Ieder jaar sluiten we ons werkjaar af met de slotbondschouw. Deze vindt plaats tijdens het einde van de maand juni, enkele weken voor we met z’n allen op kamp vertrekken. Overdag vindt er een groot spel plaats voor de gehele bond, vaak samen met de meisjes van KSA Gudrun. In de avond komen we met alle leden, leiding, ouders en KSA-sympathisanten samen om te genieten van een overheerlijke BBQ!

Subscribe to Knapen