Jongknapen

Dag stoere jongknapen!


We kunnen het niet ontkennen, afgelopen kamp was weer een absolute topper!


Ali Baba en Kassim zullen de verhalen die wij hebben meegemaakt nog jaren doorvertellen. Hoe we samen door woestijnen zijn getrokken, rovers hebben verslagen en tot slot Agrabah terug hebben overgenomen. Dit werd gevierd met een gigantisch kampvuur! Kortom, het was weeral geslaagd.


Na een maand zonder ksa ( :( ) vliegen we er vanaf september terug in! Zoals elk jaar spreken we zaterdag (tenzij vooraf anders gemeld) af van 14.00 u tot 17.00 u. Jullie leiding zal ook dit jaar elke week voor een topactiviteit zorgen! Wat we allemaal gaan doen is nog een verrassing maar wat we wel kunnen verklappen is dat de leiding al veel toffe ideeën heeft en natuurlijk het super leuk weekend in het 2de semester (datum wordt later meegedeeld)!


Hopelijk kunnen we jullie elke zaterdag in grote getallen verwelkomen op de ksa. Indien jullie toch niet zouden kunnen komen gelieve dan iets op tijd te laten weten aan 1 van jullie leiders zodat wij ons ook zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als ons!


Groetjes van jullie leiders: Matthias De Herdt, Victor Thys, Kristof Valgaeren en Alex Amorgaste.

Slotbondschouw: KSA BBQ

Ieder jaar sluiten we ons werkjaar af met de slotbondschouw. Deze vindt plaats tijdens het einde van de maand juni, enkele weken voor we met z’n allen op kamp vertrekken. Overdag vindt er een groot spel plaats voor de gehele bond, vaak samen met de meisjes van KSA Gudrun. In de avond komen we met alle leden, leiding, ouders en KSA-sympathisanten samen om te genieten van een overheerlijke BBQ!

Subscribe to Jongknapen